CNG GAZ

Ekonomik, Ekolojik ve Güvenli Doğalgaz

Biz Ne Yapıyoruz ?

2009 yılında EPDK’dan CNG Satış, İletim ve Dağıtım lisansı alan şirketimiz, Aydın Germencik Moralı Mevkiinde kurulan dolum tesisimizden Güney Ege Bölgesine sıkıştırılmış doğalgaz sağlamaktadır. Uluslararası standartlara uygun olarak üretilmiş çelik tüplere sıkıştırılan doğalgaz, şirketimiz araç filosu ile müşterilerimize taşınmaktadır. Şirketimiz 2011 yılında araç filosunun doğalgaza dönüşümünü başlatmış ve mevcut filonun %75’i doğalgaz ile çalışır duruma getirilmiştir.

Misyon ve Vizyonumuz

Güney Ege Bölgesinin enerji ihtiyacını ekonomik, ekolojik ve güvenli şekilde karşılayarak, müşterilerimizin enerji maliyetlerinde tasarruf etmelerin, daha verimli ve daha kaliteli, daha çevreci hizmet verebilmelerini sağlamaktır. Yenilikçi, güvenilir, sorumlu ve çevreci yaklaşımımız ile Güney Ege Bölgesinin önde gelen enerji tedarikçileri arasında olmaktır.

Biz Kimiz?

CNG GAZ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi merkezi İstanbul'da olmak üzere 28/02/2008 tarihinde kurulmuş, sermayesi 4.000.000 TL'dir. Şirketimiz Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emre Etik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Etik, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ali Can Mutlu'dan oluşmaktadır.
Rıdvanpaşa Sok. No:37/2 Göztepe / İstanbul
Tel : +90 216 386 65 67