Hizmetlerimiz

Her yere Doğalgaz, Ücretsiz Keşif ve Danışma, 7/24 Teknik Servis desteği

Sıkıştırılmış Doğalgaz

Şirketimiz Güney Ege Bölgesinde, EPDK mevzuatlarına ve teknik standartlara uygun, yüksek güvenlik şartlarına sahip pi sertifikalı ve barkodlu tüp gruplarımıza boru hattından yüksek basınçla sıkıştırılarak doldurulan doğalgazı, uydu takip sistemleri ile takip edilen, K2 Belgeli, ADR Standartları ve Tehlikeli Maddelerin Karayolu ile Taşınması Yönetmeliğine uygun filomuz ile enerji ihtiyacınız olan her yere getirmektedir.

Ücretsiz Keşif ve Danışma

Şirketimizin satış ve pazarlama ekibi ile uzman mühendis ve teknisyenlerden oluşan teknik ekibimiz enerji ihtiyaçlarınıza göre kurulması gereken sistem, tesisatınızda kullanılması gereken gaz regülatörleri, vanaları, çek valfleri, emniyet vanaları, bağlantı elemanları ve güvenlik için gerekli tüm konularda size ücretsiz keşif ve danışma hizmeti vermektedirler.

7/24 Teknik Servis

CNG GAZ Teknik Servis ekipleri 7 gün 24 saat devreye alma, tesisat kullanım ve güvenlik eğitimi, 1. kademe ve 2. kademe basınç düşürme istasyonları ve bağlantı ekipmanlarınızda oluşabilecek arızalara karşı enerji tüketiminizin aksamaması için hizmetinizdedir. Güvenliğiniz İçin doğalgaz tesisatınıza yetkili kişiler dışında müdahale ettirmeyiniz, menfezlerinizi asla kapatmayınız, cihaz bakımlarınızı yıllık periyotlarda yaptırmayı unutmayınız. Güvenli bir baca çekişi sağlamak için bacalarınızı yılda en az bir kere bölgenizde İtfaiyenin yetkilendirdiği baca temizleme firmalarına kontrol ettiriniz, bakımını ve temizliğini yaptırınız.

 

Faydalı Linkler

 

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı : www.enerji.gov.tr

T.C. Enerji Piyasası DüzenlemeKurumu : www.epdk.gov.tr

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.          : www.botas.gov.tr

Rıdvanpaşa Sok. No:37/2 Göztepe / İstanbul
Tel : +90 216 386 65 67